Home

Welkom bij MW Administratie!

Per 1 januari 2011 ben ik, Maja Wijers-Mos samen met mijn echtgenoot Frank Wijers, een eigen administratiekantoor in Ruinerwold gestart:
MW administratie en advies VOF.

MW administratie en advies is een laagdrempelig administratiekantoor met een persoonlijke benadering.
Voorafgaand aan de oprichting van mijn eigen administratiekantoor heb ik na het afronden van de opleiding HEAO-Bedrijfseconomie 17 jaar gewerkt op een accountantskantoor op zowel de agrarische als de MKB-afdeling. De laatste 10 jaar alleen nog op de MKB afdeling. De diversiteit van de verschillende bedrijven in het MKB spreekt me hierbij vooral aan. Door deze werkzaamheden heb ik een brede kennis van diverse bedrijven van klein tot groot en van eenmanszaak tot B.V. I

In januari 2013 heb ik de opleiding CB Belastingadviseur afgerond.

Tevens ben ik sinds 1999 samen met mijn echtgenoot medevennoot in ons autobedrijf. Hierdoor heb ik veel ervaring met de ‘dagelijkse’ zaken waar een ondernemer mee te maken krijgt. Mijn dienstverlening bestaat niet alleen uit het verwerken van de cijfers tot een jaarrekening en de belastingaangifte maar ook het adviseren op een brede basis.

De werkzaamheden die ik voor u kan verrichten worden op basis van uw wensen geïnventariseerd. Afhankelijk hiervan wordt een offerte gemaakt. Hierin wordt een pakketprijs vermeld. Dit betreft de totaalprijs voor alle genoemde diensten, inclusief korte telefoongesprekken. Deze gesprekken zullen dus niet apart aan u worden gefactureerd en hoeven daardoor geen drempel te zijn om tussentijdse vragen te stellen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u een vrijblijvende offerte neemt u dan contact met mij op. Wellicht spreken we elkaar binnenkort !

Met vriendelijke groeten,
Maja Wijers-Mos
MW administratie en meer !

Contact

Adres: Dijkhuizen 12,
7961 AK Ruinerwold
Telefoon: 06-46007081
Fax: 0522-482554

info@mwadministratie.nl
KvK nummer: 51695693
Banknummer: 1599.35.342

© 2024 - MW Administratie & advies - alle rechten voorbehouden